Coaching

Met prikkelende vragen en opdrachten help ik jou om meer kennis over jezelf te krijgen. Hoe ga je om met dingen uit je dagelijks leven? Waar loop je tegenaan? Past hoe je je gedraagt bij wie je bent? Door opdrachten net buiten je comfortzone wordt je je bewust hoe je dingen aanpakt. En waar het wringt. Vaak doen we dingen uit gewoonte. Omdat het vroeger nuttig of nodig was om dingen op die manier te doen. Wat overbodig is kun je laten varen. Dat scheelt een hoop stress en energie.

Soms komen problemen telkens terug. Je merkt dat je het anders wilt maar weet niet hoe. Counseling is hier een uitstekende oplossing voor. Je komt erachter waardoor je probleem steeds terug komt. De sessies zijn een moment van bezinning om jezelf essentiële vragen te stellen. En met nieuwe kennis en inspiratie verder te gaan. Stap voor stap leer je te doen wat goed is voor jou.

Elke sessie is onderdeel van een op jou persoonlijk afgestemd plan. Afhankelijk van wat jij nodig hebt zijn dit gesprekken, oefeningen, mindfullness, meditaties en familie anamnese.

 

 

Kirsty

"Het geluk van het leven hangt af van de kwaliteit van je gedachten"